فروش عسل
چهارشنبه , تیر ۵ ۱۳۹۸
خانه / عسل شناسی / عسل طبیعی را چگونه بشناسیم

عسل طبیعی را چگونه بشناسیم

شناخت عسل طبیعی و علامت عسل طبیعی یک از دغدغه های مصرف کنندگان عسل می باشد.

با توجه به ضررهایی که برای مواد خوراکی و غذایی غیر طبیعی بیان می شود و یا کمتر شدن خواص و طعم مواد غذایی و خوراکی غیر طبیعی ، ما دوست داریم تا جایی که ممکن است از مواد خوراکی و غذایی طبیعی استفاده کنیم ،‌ عسل یکی از همان مواد غذایی هایی است که خیلی از افراد به دنبال تهیه ی نوع طبیعی آن هستند .

حال ببینیم عسل طبیعی چیست و عسلهای غیر طبیعی کدامند ؟ و از چه راههایی می توانیم به طبیعی بودن آن پی ببریم.

 

انواع عسلها

 

۱ – عسل طبیعی :

عسلی است که زنبور برای تولید آن ، فقط از شهد گلها و گیاهان استفاده کرده ،‌ و پس از دگرگونی های لازم ،‌در سلولهای مومی شان در کندو ذخیره کرده باشد.

۲ – عسل تغذیه ای :

عسلی است که زنبور برای تولید آن ، علاوه بر استفاده از شهد گل‌ها و گیاهان ، از شربت، شکر و … که در اختیار آنها می‌گذارند، نیز استفاده کرده است. این‌گونه عسل قطعا کیفیت و خواص عسل طبیعی را ندارد ، اما در فروشگاه‌های مواد غذایی به فراوانی عرضه شده و به دلیل قیمت مناسب با اقبال عمومی مواجه می‌شود.

۳ – عسل تقلبی :

مایعی است شیرین ، شبیه عسل ، که از گلوکز تجاری، شکر، اسید ستریک، اسانس و …  پس از پخته‌شدن ، به دست می‌آید. و در تهیه و تولید این‌ شبه عسل، زنبور هیچ دخالتی ندارد و در آزمایشگاه به آسانی قابل شناسایی است. این‌گونه شبه عسل‌ها نه تنها فاقد هرگونه خاصیت درمانی – غذایی است بلکه برای سلامتی انسان زیان‌آور است.

 

راه شناسایی عسل تقلبی از غیر تقلبی

 

بهترین راه تشخیص عسل تقلبی از عسل غیر تقلبی ، بوسیله آزمایشگاه است .و به صورت معمولی ، نمی توان  تشخیص قطعی انجام داد، اما چند مورد که می‌توان به کمک آن‌ها تقریباً اطلاعاتی بدست آورد موارد زیر هستند:

  1. عسلی که توسط زنبور عسل تولید شده باشد از هنگامی که در دهان قرار می‌گیرد توسط مخاط دهان به خوبی جذب می‌شود ولی عسل‌هایی که دست‌ساز هستند مانند آب نبات روی زبان مانده و به خوبی جذب نمی‌شوند.
  2. اگر قطره‌ای از عسل طبیعی در لیوان آب سرد ریخته شود، حالت چسبندگی خود را حفظ نموده و به سرعت حل نمی‌گردد ولی اگر قطره یا رشته عسل هنگام ریزش از هم بپاشد، عسل تقلبی یا حاوی مقدار زیادی آب است.
  3. بدون توجه به رنگ عسل طبیعی، نمی‌توان از پشت شیشه آن چیزی را مشاهده نمود ولی عسل تقلبی مانند شیشه رنگی عمل می‌کند و به راحتی می‌توان اشیا را از پشت آن دید.
  4. عسل‌های تقلبی که با گلوکز تجاری تولید می‌شوند هیچ‌گاه شکرک نزده و پیوسته شفاف باقی می‌مانند ولی پس از مدتی مانند نبات رنگی به صورت یک پارچه سفت شده و حتی با چاقو هم نمی‌توان آن‌ها را از ظرف خارج نمود.

البته تمام این راهها تقریبی هستند، با توجه به اینکه عسل‌ها خیلی مختلف هستند و هر کدام طعم، بو، رنگ و حتی غلظت خودشان را دارند واکنششان به این روش‌ها که نوشته شده یکسان نیست و صد البته که عسل‌های تقلبی هم که روز به روز بهتر می‌توانند از پس این موارد بر بیایند، پس تنها گزینه موجود آزمایش عسل می‌باشد.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
مدیر فروش: 09191597189
شماره ثابت دفتر فروش: 02171053980
شماره فکس: 02189785835
پست الکترونیکی: davoodnouri121@gmail.com

مطلب پیشنهادی

پخش خرید و فروش عسل طبیعی پیرانشهر

شهرستان پیرانشهر ، یکی از شهرستانهای استان آذربایجان غربی ، می باشد و در شمال …