در بحث صادرات ، تامين عمده محصول مورد نظر ، يكي از بخشها و نكات مهمي است كه ، ذهن صادر كننده را به خود مشغول مي كند . آيا تامين كننده اي مي تواند اين مقدار محصول را در موعد مقرر به من برساند؟ در مورد عسل طبيعي خالص هم ، اين مسأله يكي از دغدغه هاي صادر كننده و تاجر عسل مي باشد. بازرگاني فدك ، اين استعداد را دارد كه عسل طبيعي خالص شما را ، در تناژ و مقادير بالا براي شما تامين كند. جهت خريد ، با ما در تماس باشيد.
عسل طبيعي خالص و عسل شكري
عسلهاي موجود در بازار را در يك تقسيم بندي مي توان به سه قسمت ، تقسيم كرد:
- عسل طبيعي خالص
- عسل شكري يا تغذيه اي
- عسل صنعتي يا تقلبي
يك نكته در مورد عسل طبيعي خالص
عسل طبيعي وقتي گفته مي شود ، عسلي منظور است كه در فرايند توليد عسل ، براي تغذيه ي زنبور عسل از چيز ديگري مثل شربت شكر و امثال آن استفاده نشده باشد. در مقابل عسل طبيعي خالص ، عسل شكري و تغذيه اي و عسل تقلبي قرار دارد .
در مورد عسل طبيعي خالص ، تذكر يك نكته مهم ، لازم است و آن اينكه ، ” رس زدن ” و به اصطلاح بعضي از مردم ” شكرك زدن ” ، علامت تقلبي بودن عسل نيست ، بلكه عسل طبيعي چون داراي مواد قندي بسيار بالايي مي باشد ، در حالت بسيار شكننده اي به صورت مايع ، وجود دارد و لذا در اولين زماني كه شرايطي فراهم مي شود ، به صورت جامد و كريستال شده در مي آيد ، و لذا اين يكي از علامتهاي اين است كه اين عسل توسط زنبور عسل توليد شده ، و تقلبي و دست ساز نيست.
هر چند از اين راه نمي توانيم طبيعي بودن يا تغذيه اي بودن عسل را بفهيم ، ولي مي توان بفهميم كه اين ماده ، عسل ( چه طبيعي و چه تغذيه اي ) است و يا شبه عسل ( كه همان عسل دست ساز و تقلبي و صنعتي مي باشد ) است.
مقدار ساكارز عسل طبيعي خالص
كارشناسان رشته زنبورداري و كساني كه در اين حرفه فعاليت دارند ، بهترين روش شناخت عسل طبيعي از غير آن را ، آزمايشگاه مي دانند. مقدار ساكارز عسل طبيعي ، زير ۵ درصد مي باشد به استثناي عسلهاي كنار ( سدر ) و يونجه و اقاقيا و اسطخدوس و شبدر و خارشتر و اكاليپتوس و كاج ؛ زيرا در عسلهاي طبيعي اين گياهاني كه اسم برده شد ، اگر زنبور حتي از هيچ تغذيه ي ديگري ، غير از همين گياهان ، استفاده نكرده باشد ، باز درصد ساكارز موجود در عسلهاي اين تك گلها بالا مي باشد و لذا ملاك سنجش كيفيت اين عسلها ، غير از ميزان ساكارز آنها مي باشد.